Welke vraag je stelt om echt stappen vooruit te maken

Welke vraag je stelt om echt stappen vooruit te maken

Sta je weleens stil bij de vraag of het niet tijd is voor een volgende stap in je carrière-switch?

Voor je volgende stap in je zoektocht of het nastreven van je droombaan?

Als je daar niet eerder bij stil hebt gestaan, dan zou het zomaar kunnen dat je wel bezig bent met je carrière-switch maar dat je niet echt meer vooruit komt.

Lees welke vraag je jezelf wilt stellen om echt stappen vooruit te blijven maken.

Read More

Hoe je om kunt gaan met keuzestress

Hoe je om kunt gaan met keuzestress

Keuze stress, we kennen het allemaal. Als je nog niet precies weet wat je wilt en je hebt veel opties om uit te kiezen, dan wordt het er niet makkelijker op. Maar hoe zonde is het, als je daardoor helemaal geen keuze maakt? 

Dan zit je volgend jaar waarschijnlijk nog in dezelfde baan, die je al veel langer niet leuk vindt en heb je geen vooruitzicht op verandering. Dit is wat je kunt doen bij keuzestress.

Read More

Waarom je stille wensen gehoor wilt geven

Waarom je stille wensen gehoor wilt geven

Wensen worden niet hardop uitgesproken. Je gelooft niet dat het mogelijk is. Of je voelt je bezwaard om zoiets voor jezelf te willen, egoïstisch. Wie ben ik eigenlijk om te denken dat ik zoiets kan bereiken?

Je bewijst niemand een dienst door jezelf in te houden, klein te houden. Je verlangens en dromen onbelangrijk te maken.

Read More

Waarom je soms het tegendeel moet bewijzen

Waarom je soms het tegendeel moet bewijzen

Heb je weleens dat je weet wat je te doen staat en dat je ook gemotiveerd bent om te doen wat nodig om je doel te bereiken, en dat je het dan toch niet doet? 

Je bent niet de enige. Je weet dat je iets wilt en je bent het van plan en dan is er 'iets' wat jou tegenhoudt. En je kunt er niet helemaal de vinger op leggen. Dit is een van de redenen die mensen tegen houdt om te bereiken wat ze willen. Of dat nu een carrière-switch is, fitter en gezonder willen worden of dat ze meer rust creëren in hun leven. 

Read More