Elise weet nu hoofd en hart te combineren om te gaan voor het ondernemerschap

Het coachingtraject met Helen was echt top! De sessies bestonden uit leuke opdrachten en goede gesprekken. Bij elke sessie kreeg ik zowel concrete actiepunten als nieuwe inzichten mee. Nu zijn mijn twijfels weggenomen en heb ik veel positieve energie om een nieuw pad in te slaan met mijn carrière.

Voordat ik Helen ontmoette, was ik ontevreden over mijn huidige baan en zoekende naar een nieuwe baan. Ik wist alleen niet wat goed bij mij zou passen en kon mijn gevoel niet goed aansluiten bij mijn rationele keuzes.

Samen met Helen ben ik op zoek gegaan naar de beste vervolgstap voor mijn carrière. De inspirerende inzichten en duurzame lessen hebben ervoor gezorgd dat ik nu een stuk zelfverzekerder mijn carrièreswitch in gang zet, maar ook privé betere keuzes maak.

Ik weet nu hoe ik mijn gevoel toch leidend kan laten zijn bij het maken van keuzes

Het heeft ervoor gezorgd, dat ik meer zekerheid ervaar in het maken van keuzes. Mijn keuzes baseer ik nu op eigen gekozen waarden i.p.v. opgelegde waarden.

Daarbij weet ik nu hoe ik mijn gevoel toch leidend kan laten zijn bij het maken van keuzes. En heb ik concrete stappen gezet om de carrièreswitch in gang te zetten.

Tijdens het traject hebben we een concrete tijdslijn gemaakt met hoe lang ik nog bij mijn huidige baan blijf, wanneer ik start met een andere baan, en wanneer ik parallel mijn eigen bedrijf ga starten.

Ook hebben we gevonden wat voor type bedrijf ik zelf wil starten, en wat nodig is om tot die stap te komen.

Zo zal mijn nieuwe baan al een behoorlijke switch zijn naar een nieuw vakgebied, zodat ik daar een nieuw netwerk kan gaan opbouwen dat bruikbaar is wanneer ik mijn eigen bedrijf start.

Helen toont oprechte interesse, waardoor ze je goed leert kennen en de beste coaching kan geven. Haar aanpak is zeer professioneel, waardoor je het gevoel hebt echt in goede handen te zijn. Ik raad het coachingtraject van Helen iedereen aan!

Elise