Je mindset bepaalt je mogelijkheden

Ik geloof dat je alles kunt bereiken wat je wilt, als je bereid bent om daar aandacht aan te geven, de juiste acties onderneemt, door blijft gaan tot je bereikt hebt wat je wilt en flexibel bent om je aan te passen wanneer dat nodig is. Die mindset heeft me veel gebracht, op persoonlijk vlak, op sportief gebied en in mijn loopbaan.

Tot ik het gevoel kreeg dat er iets ontbrak. Ik wist dat ik niet het werk deed waar ik het beste in kon zijn. En de behoefte om daarachter te komen voelde ik sterk.

Ik maakte een carrière-switch. Waardoor ik nu met mijn onderneming andere help om met vertrouwen hun carrière-switch te maken.
 

  

 

Mijn passie en drive


Ik heb twee hele grote passies: persoonlijke ontwikkeling en ondernemen. Ik ben al jaren bezig met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, altijd aan het kijken hoe ik het beste uit mezelf kan halen, wat er wel of niet werkt om resultaat te behalen en wat nodig is om je te blijven ontwikkelen en te blijven leren op een manier die voldoening geeft, energie oplevert en een waardevolle bijdrage levert aan anderen.

Dat deed ik voorheen niet professioneel. Ik luisterde altijd al graag naar de mensen uit mijn omgeving, zag vaak zoveel in de ander wat ze zelf niet altijd zagen en hielp mensen het liefst om vertrouwen te krijgen in zichzelf en te stimuleren om met vertrouwen keuzes te maken.

Mijn drive om mensen te helpen met het maken van een carrière-switch is ingegeven door mijn eigen ervaring in het starten van een nieuwe carrière, als coach en ondernemer. Die switch heeft me gebracht waar ik naar op zoek was: voldoening in mijn werk, energie, avontuur, uitdaging, het beste halen uit mezelf en volledige vrijheid. 
Hoe ik dit ervaar is onbetaalbaar. En daar wil ik anderen heel graag bij helpen.

En het ondernemerschap? Wat een fantastische manier om je persoonlijke ontwikkeling maximaal te stimuleren.
 


Mijn achtergrond


Ik ben opgeleid als bedrijfskundige, heb een master in Management van Verandering. Na diverse banen in het creditmanagement, projectcoördinatie en beleidswerk heb ik me laten omscholen tot lifecoach.

Ik begon met een leefstijlcoachingsopleiding en wist meteen dat ik me verder wilde bekwamen als coach. Daarna ben ik Neurolinguistisch programmeren (NLP) gaan doen en een uitgebreide lifecoachingsopleiding bij het Strategic Intervention Institute. Zodoende ben ik inmiddels geaccrediteerd leefstijlcoach, NLP practitioner en Master Level Strategic Intervention Coach geworden.

Een hoop termen en titels maar de kern is: ik vind het belangrijk om me te blijven ontwikkelen als lifecoach en ervaar in mijn werk met mijn klanten echt de meerwaarde van de uitgebreide tools die ik heb meegekregen vanuit de opleidingen. Ik vind het echt belangrijk dat mijn klanten zo goed mogelijk worden geholpen om de voor hen belangrijke stappen en keuzes te kunnen maken.

Naast de nodige coachopleidingen leer ik ook continue alles wat nodig is voor het ondernemerschap aangezien dat echt een heel apart vak is. Ik ben daarom ook in de leer bij een Business school en werk zelf ook met coaches die me stimuleren om het beste uit mezelf te halen.
 

En verder

Ik ben getrouwd en woon met mijn man en dochter in Rotterdam, ben dol op intensief sporten, heb heel lang aan kungfu gedaan, geniet van lekker eten, goede films, lezen over persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap, gezellig kletsen en lachen met vriendinnen en hou minstens zoveel van goede, diepgaande gesprekken. En het liefst ben ik aan zee.

Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen in je zoektocht of in je volgende stappen in je ondernemerschap? Laten we in gesprek gaan. Zodat we duidelijk krijgen wat het is wat je wilt bereiken, wat je daarin tegenhoudt en wat je nodig hebt om het te realiseren. Plan je strategiesessie in als je er klaar mee bent met het nadenken erover en nu stappen wilt gaan maken.