Ik wil meer inzicht en duidelijkheid over mijn mogelijkheden

Een schets: Het werk wat je doet levert je financiële zekerheid, leuke collega's en je levert prima werk af. En toch....als je eerlijk bent, haal je er geen voldoening meer uit en mis je nieuwe uitdagingen in je werk. Ook als je zou doorgroeien naar een hogere positie, verwacht je niet te vinden waar je naar op zoek bent. Je bent niet van plan om het erbij te laten, je wilt ontdekken wat er mogelijk is voor jou!


Als het bij je blijft kriebelen, doe er iets mee! Geef het tenminste de aandacht die het verdient. Begin met op een rijtje te zetten wat je wilt onderzoeken en wat je daarbij belangrijk vindt.

Ik kan je daarmee op weg helpen. Als coach help ik mensen inzichtelijk te maken wat ze echt willen en door haalbare stappen te nemen, het vertrouwen te krijgen om loopbaankeuzes te maken die passen bij wie ze zijn en wat ze belangrijk vinden. 

Iedere maand is er ruimte voor een aantal strategiesessies. In dit telefoongesprek van 30 minuten krijg je duidelijk waar jij naartoe wilt werken, wat je nu tegenhoudt om dat te bereiken en hoe je toch kunt bereiken wat je wilt.

Wil je meer duidelijkheid voor jezelf en de mogelijkheden voor verandering onderzoeken en vraag je je af of en hoe ik je daarbij kan helpen? Meld je dan voor een sessie en dan spreken we elkaar binnenkort!

 

NB: Bij het plannen van een afspraak ga je akkoord met het periodiek ontvangen van o.m. tips en inspiratie via de mail. Uiteraard kun je je altijd afmelden.